Verhuur

Uw feest, onze service

Hieronder vindt u een greep uit de vele verhuurmogelijkheden om uw feest te laten slagen. Een volledig overzicht van alle mogelijkheden vindt u onze winkel aan de Reeweg 80. U bent van harte welkom om uw wensen te bespreken. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk u uw bestelling ruim van tevoren door geeft.

Korting op wijn

Bij afname van volle dozen wijn van dezelfde soort ontvangt u korting. Deze korting wordt verrekend over de volle dozen die u afneemt. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Deze korting is niet van toepassing op aanbiedingen.

Korting op verhuur

Neemt u de combinatie wijn, bier, frisdrank en verhuurproducten bij ons af, dan ontvangt u nog eens extra korting op de verhuurproducten. Deze korting geldt alleen als u geen volle flessen frisdrank en aangebroken dozen wijn retour brengt.

Biertaps

Slijterij Leo Verhagen beschikt over moderne koelers, die eenvoudig te bedienen zijn en waarmee u vaten van 19,5/20, 30 en 50 liter kunt tappen. Met onze biertaps wordt uw feest een succes. Uw gasten kunnen hun eigen biertje tappen dat op de juiste temperatuur is. Bovendien hoeft u niet te sjouwen met flessen en kratten en blijft uw koelkast vrij voor hapjes en andere drankjes.

Biersoorten op fust

  • Grolsch 50, 30 en 19,5 liter
  • Alfa 50 en 20 liter
  • Brand 50 liter
  • Heineken 50 en 30 liter
  • Warsteiner 50 en 30 liter

Praattafels

Slijterij Leo Verhagen verhuurt praattafels met een doorsnee van 90 centimeter. Hierdoor zijn de tafels zelfs in de kleinste auto’s te vervoeren. Praattafels nemen weinig ruimte in en werken sfeerverhogend op elk feest. De huurprijs bedraagt …. euro per dag.

Glazen

Wij verhuren glazen in alle soorten en maten. De huur bedraagt …. euro per glas. U kunt besparen op de huurprijs door de glazen schoon (afwasmachine) te retourneren.

Overig

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor taps inclusief bar en spoelbak voor de grotere feesten. Prijzen op aanvraag. Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wandelt u dan eens bij ons naar binnen. Wij bespreken uw wensen graag met u.