Verhuur en bezorgen

VERHUUR VAN BIERTAPS

Alles dat u nodig heeft om uw feest compleet te maken verhuren wij. Informeer naar de mogelijkheden.

Uw feest, onze service

Hieronder vindt u een greep uit de vele verhuurmogelijkheden om uw feest te laten slagen. Een volledig overzicht van alle mogelijkheden vindt u onze winkel aan de Reeweg 80. U bent van harte welkom om uw wensen te bespreken. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk u uw bestelling ruim van tevoren door geeft.

Biertap

Slijterij Leo Verhagen beschikt over moderne koelers, die eenvoudig te bedienen zijn en waarmee u vaten van 10 ,20, 30 en 50 liter kunt tappen. Met één van onze biertap wordt uw feest een succes. U kunt uw eigen biertje tappen dat op de juiste temperatuur is. Bovendien hoeft u niet te sjouwen met flessen en kratten en blijft uw koelkast vrij voor hapjes en andere drankjes.

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor taps inclusief bar en spoelbak voor de grotere feesten. Prijzen op aanvraag. Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wandelt u dan eens bij ons naar binnen. Wij bespreken uw wensen graag met u.

PRIJSLIJST VERHUUR

Biertap tafelmodel: € 25,00
Mobiele Tapbuffet: € 50,00

Wij verhuren alleen taps in combinatie met bier.

Glaswerk alleen in combinatie met betreffende drank, dit is kosteloos indien alles weer schoon terugkomt.

BEZORGEN

Een grote bestelling of niet, indien u niet in staat bent om onze winkel te bezoeken, leveren we bij u aan huis of op de zaak. Binnen de regio is dit kosteloos, verder hangt het van de plaats van bestemming af.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief statiegeld en inclusief BTW!

    Winkelmand