Verhuur en bezorgen

VERHUUR VAN BIERTAPS

Alles dat u nodig heeft om uw feest compleet te maken verhuren wij. Informeer naar de mogelijkheden.

Uw feest, onze service

Hieronder vindt u een greep uit de vele verhuurmogelijkheden om uw feest te laten slagen. Een volledig overzicht van alle mogelijkheden vindt u onze winkel aan de Reeweg 80. U bent van harte welkom om uw wensen te bespreken. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk u uw bestelling ruim van tevoren door geeft.

Biertap

Slijterij Leo Verhagen beschikt over moderne koelers, die eenvoudig te bedienen zijn en waarmee u vaten van 10 ,20, 30 en 50 liter kunt tappen. Met één van onze biertap wordt uw feest een succes. U kunt uw eigen biertje tappen dat op de juiste temperatuur is. Bovendien hoeft u niet te sjouwen met flessen en kratten en blijft uw koelkast vrij voor hapjes en andere drankjes.

Natuurlijk bent u bij ons ook aan het juiste adres voor taps inclusief bar en spoelbak voor de grotere feesten. Prijzen op aanvraag. Hebt u niet gevonden wat u zocht? Wandelt u dan eens bij ons naar binnen. Wij bespreken uw wensen graag met u.

PRIJSLIJST VERHUUR

Biertap tafelmodel: € 35,00
Mobiele Tapbuffet: € 75,00

Wij verhuren alleen taps in combinatie met bier.

Glaswerk alleen in combinatie met betreffende drank, dit is kosteloos indien alles weer schoon terugkomt.

BEZORGEN

Een grote bestelling of niet, indien u niet in staat bent om onze winkel te bezoeken, leveren we bij u aan huis of op de zaak. Binnen de regio is dit kosteloos, verder hangt het van de plaats van bestemming af.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief statiegeld en inclusief BTW!