Bier

In onze bierhoek bieden wij een ruime sortering bieren, gebrouwen in landen als Nederland, België en Duitsland. Natuurlijk verkopen wij de frisse dorstlesser van bekende brouwerij als Grolsch, Heineken en Jupiler, maar de bierliefhebber kan in onze slijterij ook kiezen uit een enorm aanbod aan speciaalbieren en pilsen. Zo maken soorten als Lambiek en Chouffe standaard deel uit van ons assortiment. Bier om van te genieten, met een laag alcoholpercentage tot de zware bieren met soms wel 12% alcohol, van blond tot uitgesproken donker van kleur. Drinkt u liever Corona of een frisse cider? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Uiteraard denken wij ook aan de bokbierliefhebber. Van de robijnrode herfstbok tot de amberkleurige en fruitige lentebok. De keuze is enorm. Naar welke soort uw voorkeur ook uitgaat, bij bijna elk bokbier hebben wij het speciale merkglas. Dat geldt overigens ook voor de pilsners en de speciaalbieren.

Bent u op zoek naar een biersoort dat wij niet op voorraad hebben, dan kunnen wij deze voor u bestellen. U vindt in onze slijterij een ruime keuze aan bierpakketten. Uiteraard stellen wij ook, tegen een kleine meerprijs, bierpakketten samen naar uw wens. Een uniek cadeau en klaar terwijl u wacht.