Assortiment

Wijn

Slijterij Leo Verhagen biedt een brede selectie wijnen. Gemaakt van de diverse druivensoorten en afkomstig uit landen als Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje, maar ook uit landen in de Nieuwe Wereld als Chili, Argentinië en Zuid-Afrika. Wij zijn voortdurend op zoek naar de mooiste wijnen die qua prijs en kwaliteit passen bij de vraag van onze klanten. Hierdoor kunnen wij u goede wijnen tegen scherpe prijzen aanbieden.

Korting op wijn

Bij afname van volle dozen wijn van dezelfde soort ontvangt u korting. Deze korting wordt verrekend over de volle dozen die u afneemt. Vraag in de winkel naar de voorwaarden. Deze korting is niet van toepassing op aanbiedingen.

BIER

Naast de gewone pils, kunt u ook terecht voor Trappisten bieren en andere bijzondere soorten

In onze bierhoek bieden wij een ruime sortering bieren, gebrouwen in landen als Nederland, België en Duitsland.

Gedistilleerd

Ons assortiment gedistilleerd is bijzonder uitgebreid. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een prachtige collectie binnenlands en buitenlands gedistilleerd opgebouwd, die voldoet aan de eisen van de kritische drinker. Deze unieke drankenverzameling komt voort uit onze kennis en uw wensen.

Vooral qua whisky hebben we een mooi en gevarieerd aanbod, we hebben namelijk meer dan 250 soorten whisk(e)y op voorraad uit verschillende landen, natuurlijk Schotland en Ierland, maar ook whisky uit b.v. Zwitserland en uit ons eigen Nederland. Hebt u een ander soort in gedachte, dan kunnen we altijd kijken of deze te bestellen is voor u, dit geldt overigens ook voor de andere drank! Het is allemaal mogelijk. Wij verkopen namelijk niet alleen de bekende merken, ook de Limited Editions of andere speciale bottelingen en ook verschillende collectors items zijn bij ons verkrijgbaar.

COGNAC

Ons uitgebreide assortiment cognacs is afkomstig van zowel de bekende cognachuizen als de kleinere huizen die vaak met verrassende cognacs komen. U adviseren u graag in uw keuze.